Vinkväll med tjejerna

Har precis kommit hem från vinkvällen igår! Vi var några tjejer som samlades hemma hos Åsa då "hennes" familj var bortrest och vi hade en trevlig kväll med mycket skratt, gott att äta och en hel del vin :)
När katten är borta....

De bor verkligen fint även om det kanske var lite väl nära vägen, det skiljde bara ett bullerplank från en trafikerad väg, dock väldigt smidigt att ta sig dit på grund av närheten till vägen. Vi var 5 tjejer som sov över och hade en mysig frukost tillsammans. Sedan skulle Åsa åka in en sväng till kyrkan då hon hade lovat att hoppa in för kantorn som ringde tidigare på morgonen och sa att han var kvar i Sverige då han hade missat bussen och han skulle ha spelat på ett dop. Så medan hon åkte in så var vi kvar och satt och pratade om allt mellan himmel och jord, väldigt trevligt! Tiden gick och sedan blev det dags för en sen lunch vilken vi också åt tillsammans och sedan var det dags att åka hem. Det har verkligen varit många trevliga timmar, det är ett härligt gäng med tjejer!!!

Frukostens höjdpunkt var då kantorn, Gustav, ringde och sjöng in texten till en låt på Åsas mobilsvar då hon inte kunde den sedan innan. Jag undrar vart han satt och sjöng in den? Tänk om någon hade sett honom :) Undrar om inte han hade varit ute kvällen innan för han hade väldigt raspig röst........ vi hade i alla fall väldigt kul när vi lyssnade på det!

Nu ska jag tillbringa resten av dagen i soffan och kolla på film och funderar på att göra lite popcorn. Åt chips igår så jag borde verkligen låta bli....men..ja....vi får se :)


Kommentarer
Postat av: Fia

Taack!



Drack också vin igår.. Inte så lite heller :)

2009-10-11 @ 11:58:46
URL: http://stallakarrsvagensex.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Hahaha man kan inte låta bli att älska Gustav! Det är bara han som skulle sjunga nått seriöst på ett mobilsvar! HAHAHA!!!!

2009-10-12 @ 11:49:13
URL: http://aboutagirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0