Stackars Reina!

Hunden ska till veterinären i morgon och vi insåg att vi skulle fått skämma om vi hade kommit med henne som hon såg ut. Så vi bestämde att det var dags för en dusch. Tycker inte vanligtvis att hon är så stor men helt plötsligt var hon en 40 kilos ålandes potatissäck. Tänk att det ska behövas två vuxna människor för att få in och behålla kvar henne i duschen? Var helt slut efteråt men nu är hon så fin, så fin!

Reina har rivit upp ena klon och det ser ut som om den är millimeter från att lossna och hon är väldigt öm samtidigt som det är en hel del blod inne i klon. Pappa ringde idag och fick en tid hos veterinären redan imorgon, skönt för henne! Först fick hon vara i hundgården under förmiddagen då både jag och pappa jobbade, vilket hon HATAR och verkligen blir uppstressad av, sedan har hon rivit upp klon men jag tror att det hade börjat lite redan igår kväll för hon haltade lite) och sedan fick hon genomlida en dusch..snacka om att sötnosen är helt utmattad nu och inte alls var sugen på att hänga med pappa ut och kvällskissa nyss! Efter att hon hade varit i buren var hon alldeles smutsig då hon har grävt i jorden, sedan har hon blött från tassen och det var blod lite här och var på henne, samt att hon av någon anledning hade gnidit sig mot den röda kojan så den hade färgat av sig på hennes vita päls. Hon såg verkligen förjävlig ut! Men, men, nu är allt återställt igen!


Har tråkigt!

Sitter på jobbet och har absolut ingenting att göra! Alla barnen är ute och leker tillsammans med den andra vikarien och jag sitter inne och tittar på. Minstingen sover fortfarande så någon måste vara inne om hon skulle vakna. Och det finns inget som behöver göras här inne..suck...får väl väcka minstingen snart så hon också kan få njuta lite av det sköna vädret. Men hon är så förkyld att hon egentlligen borde får sova. Hmm..får fundera lite på detta.. Och gå ett varv och se om jag inte kan hitta någonting att greja med!

Påskhelgen

Dessa 4 lediga dagar har ju gått hur fort som helst! Fredagen ägnades åt att shoppa lite på Kungsmässan. Tycker det är så skönt att gå i affärer själv, man slipper ta hänsyn till någon annan och kan gå i precis de affärer som man vill. Hittade en tjock tröja som jag i stort sett har levt i sedan dess :) Hittade även två andra tröjor men de ska lämnas tillbaka. Det är konstigt det där, att det kan kännas bra i affären och sedan när man kommer hem så undrar man hur i hela världen man kunde tycka det var fint? Fick även kokat skinkan som vi har haft i saltlag i 4 veckor nu. Kokade den i Ginger Ale och sedan glacerade jag den med farin socker, apelsinmarmelad och torkad ingefära, MUMS!

Lördagen tillbringade jag med Johan och hans kompisar. Vi var ett gäng på 7 personer som åkte upp till bilutställningen på Elmia i Jönköping. Vi åkte i en Dodgevan och det var betydligt roligare än jag hade väntat mig. En hel del öl konsumerades och jag var den som började dricka sist och då var klockan ändå bara 10 på morgonen.. Det var ett härligt galet gäng som vi var iväg med och hela dagen var toppen! Vi var hemma vid 22 tiden ungefär och då var vi så trötta att det blev raka vägen i säng. Jag var så jädra trött, det ta på krafterna att vara iväg en hel dag!

Söndagen var lugn. Vi tog en promenad till Johans moster och hennes familj, skönt att komma ut men fy vad kallt det blåste! Sedan blev det en tur till Borås och fika med veronica och Tomas och det var jättetrevligt!

Måndagen var lika lugn den. Projektet för dagen blev att prova att baka maränger. Det blev inte precis som jag hade tänkt mig med inte dåligt för att vara första gången i alla fall och de smakade ändå bra :) Får öva lite mer på det där.


Statusuppdatering

Till er som inte har facebook, men ändå sagt på "facebookspråk": min status är nu ändrad från "singel" till " har ett förhållande". 

Och det känns jävligt bra!

Dagens ord

Stötte på, ett för mig helt nytt ord, i en faktabok för barn idag. Hur många vet vad Bioluminiscens är utan att slå upp det i en ordbok eller googla det?

:)

Sitter hemma hos Johan och tittar på när han dammsuger...det går så där bra..han dammsög precis upp min strumpa och nu sitter den fast..... hehehahahihi så går det när man ska vara duktig!

RSS 2.0